Ansatte

Ansatte

larsottoLars-Otto Høgquist

Utdannet som Kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic, i USA, uteksaminert i 1996. Lars jobbet i perioden 1996-1999 på Elverum Kiropraktorklinikk, og Hamar Kiropraktorklinikk. I perioden 1999-2001 jobbet han i Iowa, USA. Han har jobbet på Knarvik Kiropraktorklinikk siden 2001. Lars-Otto Høgquist er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF).

anitaAnita Høgquist

Utdannet som Kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic, i USA, uteksaminert i 2001. Før dette var Anita utdannet som sykepleier ved Høyskolen i Hedmark, og jobbet på prematuravdelingen på Elverum Sykehus. Hun jobbet ved Nesttun Kiropraktorklinikk i 2001-2002, og har siden jobbet ved Knarvik Kiropraktorklinikk. Anita Høgquist er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF).

carlCarl-Erik Høgquist

Utdannet som Kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic, i USA, uteksaminert i 2002. Carl-Erik jobbet ved ABC Kiropraktorklinikk i Bergen i 2002-2003, og har siden jobbet ved Knarvik Kiropraktorklinikk. Carl-Erik Høgquist er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF).

stureSture-Andre Høgquist

Utdannet som Kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic, i USA, uteksaminert i 2008. Sture-Andre har siden den tid jobbet ved Knarvik Kiropraktorklinikk. Sture-Andre Høgquist er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF).

thereseTherese Høgquist

Uteksaminert som massør fra Axelsons Bodyworks i Oslo i 2007. Therese tok i 2008 tilleggsutdannelse som massasjeterapeut. Hun har siden dette jobbet ved Åsane Kiropraktorklinikk, og hos andre klinikker i Austrheim og Bergen. Siden november 2012 har hun jobbet ved Knarvik Kiropraktorklinikk. I tillegg til massasjeterapiutdannelsen har Therese flere ekstra kurs, bla anatomy trains, bekken, skulder og behandling av nakkeskader. Therese Høgquist er medlem av Norges Massasjeforbund.

Bente Odland

Bente er utdannet muskelterapeut ved Axelsons Bodyworks i Oslo i 2011. Hun har tidligere jobbet ved Knarvik Hud og Fotpleie. Hun har også  utdanning  i akupuntur 2000 for smertelindring. Hun har jobbet i Kiropraktorklinikken siden 2019		

cathrineCathrine Torvund

Utdannet sykepleier på Thisted sygeplejeskole i Danmark i 1999. Cathrine har jobbet tre år på Haukeland sykehus. Hun jobbet deretter på sykehjem i Knarvik og på Frekhaug. Cathrine Torvund begynte ved Knarvik Kiropraktorklinikk i 2007 som resepsjonist.

Har du smerter som ikke går vekk? Kontakt oss i dag!